Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche’in İlk NFT Pazaryeri Unifty.io Açıldı

Unifty, NFT pazaryeri ve farming hizmetlerini Avalanche platformuna açtı. Kullanıcılar, birkaç dakika içinde NFT oluşturabilecek.

Merkeziyetsiz uygulama, birlikte çalışabilen blockchain ağları oluşturma gibi amaçlarla yola çıkan Avalanche, entegrasyonla birlikte kullanıcıların basit bir şekilde ve düşük ücretlerle NFT oluşturabileceğini belirtiyor. Avalanche kullanıcıları da Unifty’nin sunduğu hizmetlerden faydalanabilecek.

Avalanche’a göre Unifty, ağın NFT ekonomisinin büyüyerek genişlemesini sağlayacak. Unifty haricinde Avalanche ağında Avalanche Punks, Crypto Seals gibi çeşitli NFT projeleri de bulunuyor.

NFT yarışması düzenleniyor

Avalanche ve Unifty arasındaki entegrasyonu duyurmak için, Unifty “Tip of the Iceberg” isimli bir NFT yarışması düzenliyor. Unifty, kendi NFT çiftliğinde dört adetle sınırlı Avalanche temalı NFT’ler yayınladı. Kullanıcılar, Unifty’de WAVAX (wrapped AVAX) stake edip puan kazanarak Avalanche temalı NFT’lere sahip olabiliyor.

Yarışmaya katılmak isteyen topluluk üyeleri, eserlerini 13 Mayıs TSİ 02:59’a kadar Twitter’da #TipOfTheIceberg hashtagiyle paylaşabilirler. Yarışma temasına uygun olan yedi eser seçilecek ve Avalanche için oluşturulan NFT çiftliğine eklenecek. Kazananlar, 14 Mayıs’ta belli olacak. Çiftlikte satılacak olan her NFT için, yarışmanın kazananları ödül alacak.

Avalanche Unifty’e fayda sağlayacak

Unifty; herhangi bir kodlama veya zor sözleşme prosedürleri gerektirmeden NFT oluşturulmasını, alım/satım, swap işlemlerinin yapılmasını ve farm oluşturulmasını sağlar. Unifty CEO’su ve kurucusu Markus Bopp, Avalanche altyapısının büyük çaplı işlemler yapma konusunda sağlayacağı faydayı vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!