Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avalanche Tabanlı DEX ve DeFi Protokolünden Stratejik Ortaklık

Avalanche tabanlı merkeziyetsiz borsa (DEX) Trader Joe (JOE), merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Stargate Finance (STG) ile stratejik ortaklık kurdu.

Trader Joe resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, birçok ağda kullanılabilen (Omnichain) NFT’ler için Stargate Finance ile stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu. Sağlanan bu ortaklık sayesinde Stargate’in, Trader Joe’nun platformda bir likidite havuzu tutmasına gerek kalmadan giderek daha popüler hale gelen JOE token’ını destekleyeceği anlamına geliyor.

Pazartesi günü LayerZero ile entegrasyonunu duyuran Trader Joe, yerel token’ı JOE’yu blokzincirleri arasında lokal olarak gönderilebilen çok zincirli bir token haline getirdi.

Stargate geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, STG arzının %10’una iflas eden Alameda Reasearh sahip olduğu için yeniden token basma teklifi sunmuştu. Bu teklifin onaylanması, token fiyatı üzerinde olumlu etki yaratmıştı.

CoinGecko verilerine göre duyurunun ardından STG fiyatı 3 günlük süre zarfında %40‘a yakın yükseliş sergileyerek 0,67 dolar seviyesinden 0,947 dolara ulaştı. Öte yandan  JOE ise son günlerde nispeten sabit bir performans sergiliyor. Joe, son 7 günlük periyotta %20’ye yakın yükseliş performansı sergiledi ve yazım esnasında 0,263 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!