Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AVAX Coin’e Yeni Listeleme: Hong Kong Lisanslı İlk Borsa Ticareti Başlattı!

Hong Kong lisanslı ilk borsa HashKey, yeni bir altcoin listeleyerek platformda yer alan kripto para sayısını 5’e çıkardı.

Ağustos başında Hong Kong’dan lisans alan ilk kripto para borsası HashKey, bireysel yatırımcılar için resmen hizmet vermeye başlamasından bir ay sonra yeni bir kripto para listelemesi gerçekleştirdi.

HashKey resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruya göre Avalanche’ı (AVAX) listeledi. Yapılan açıklamada, AVAX’ın TSİ bugün saat 09.00’da AVAX/USD işlem çiftinde alım-satıma açıldığı belirtildi.

Yalnızca profesyonel müşteriler için alım-satımın açılacağını belirten Hashkey, yatırma ve çekme işlemleri için AVAX C-Chain’in destekleneceğini bildirdi. Borsa ayrıca kullanıcıların sıfır işlem ücreti kampanyasından yararlanacağını söyledi.

Bu doğrultuda AVAX işlemlerini yalnızca 1 milyon dolar değerinden fazla portföy büyüklüğüne sahip olan profesyonel yatırımcılar yapabiliyor. HashKey’de bununla birlikte müşterini tanı (KYC) prosedürü kapsamında, kullanıcıların döviz hesaplarında 1.500 dolar bulunması şartı bulunuyor.

HashKey Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) ve USD Coin’i (USDC) halihazırda işleme başlatmıştı. AVAX, borsada listelenen 5. kripto para birimi olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan geçtiğimiz dönemde borsanın profesyonel kullanıcılar için Polygon (MATIC) alım-satımını açmaya hazırlandığı belirtilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!