Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AVAX İçin 10x Yaptıracak Gelişme! AVAX Alternatifi Bu Coin 2 Milyon Dolara Dayandı

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’den 5 popüler altcoin için vadeli işlem hamlesi geldi. Coinbase geçtiğimiz günlerde, Polkadot (DOT), Shiba Inu (SHIB), Stellar (XLM), Avalanche (AVAX) ve Chainlink’e (LINK) bağlı vadeli sözleşmeler sunabilmek amacıyla ABD Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonuna (CFTC) başvuruda bulundu. 

Resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre Coinbase, söz konusu vadeli işlem tarihlerinin 15 Temmuz veya sonrasında olacağını belirtti. Borsa, “Bu genişleme ürün yelpazemizi çeşitlendirmekle kalmayıp kullanıcılarımızın genel alım satım deneyimini de artırabilir.” dedi. 

Coinbase’in CFTC’ye başvuruda bulunması, AVAX gibi ciddi market değerine sahip kripto para birimleri ve popüler meme coin Shiba Inu için olumlu bir hava yarattı. Başvuru sonrasında Avalanche ağının native kripto para birimi AVAX’ta hareketlilik göze çarptı. 

CoinGecko verilerine göre AVAX, son 7 günde yüzde 14’ün üzerinde yükseliş kaydetti. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 28,03 dolardan işlem gören AVAX’taki artış, son 1 yıllık zaman diliminde yüzde 123’ü geçti. 

Coinbase gibi bir borsa devinin CFTC’ye vadeli işlem başvurusunda bulunması, AVAX için 10x yaptıracak bir gelişme olarak yorumlandı. Kripto uzmanları, CFTC’den gelecek yanıtla birlikte başvurusu yapılan kripto coinlerde ciddi bir hareketlilik yaşanma ihtimali olduğunu öne sürdü. 

Coinbase’in bu hamlesinin sonuçlarının önümüzdeki haftalarda etkisini göstermesi bekleniyor. Bununla birlikte AVAX, 2021 yılında gerçekleşen ATH fiyatının oldukça altında seyrediyor. 21 Kasım 2021’de 144,96 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek değerine ulaşan AVAX, mevcut fiyatıyla bu fiyatın yüzde 80 altından işlem görüyor. 

Lider kripto Bitcoin’in ATH tazelediği yakın geçmişte AVAX’ın beklenen fiyatların oldukça altında kalması, altcoin yatırımcısını alternatif projelere yöneltiyor. AVAX alternatifi olarak gösterilen Pepe Unchained isimli bir ön satış coini, yatırımcılardan topladığı 2 milyon dolara yakın fon ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Pepe Unchained Token 2 Milyon Dolara Dayandı

Meme coin denilince ilk akla gelen projelerden olan ve meme coin çılgınlığını yöneten kurbağa temalı PEPE’den ilham alan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla artıyor. 

PEPE ile resmi bir ilişiği bulunmayan ancak onun bir taklidi olmak yerine PEPE’yi kendi blok zincirine kavuşturan Pepe Unchained ön satışında toplanan fonlar 2 milyon dolara ulaşıyor. 

Ethereum Katman-2 blok zincirinin verimliliği, hızı ve etkinliğini kullanan proje, PEPE’yi Katman-1 ekosisteminin hantallığından kurtarıyor. Topluluk odaklı bir yaklaşım ile geliştirilen Pepe Unchained, Katman-2 teknolojisi ile daha hızlı, kazançlı ve benzersiz bir kripto deneyimi sunarken Ethereum ağının güvenliği ve şeffaflığını da koruyor. 

PEPU sembolü ile karşımıza çıkan Pepe Unchained projesinin native tokeni, ERC-20 protokolüne uyan bir coin olarak kripto dünyasına giriş yapıyor. Gelin birlikte PEPU coin’i ve kripto topluluğuna sunduklarını inceleyelim. 

Pepe Unchained Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler

PEPE’nin zincirlerini kırmasına ve kendi zincirine sahip olmasına olanak tanıyan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, bir dizi özellik ile karşılaşıyor. Projenin en önemli özelliklerinin başında staking ödüllerini iki katına çıkarma şansı geliyor. 

Katman-2 teknolojisini kullanan proje, katılımcıların PEPU tokenlerini kilitlemeleri karşılığında daha fazla gelir elde etmesine olanak tanıyor. ETH ve PEPE Zinciri arasında kurulan köprü ile yatırımcılar, kazancı maksimuma çıkarabiliyor. 

Düşük işlem hücreleri ve 100 kat daha hızlı kapasitesi ile PEPU coin, popüler meme coin PEPE’yi, hantal ve geçmişe ait bir yapı olan Katman-1’den kurtarıyor. 

PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor ve bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Tokenlerin yüzde 30’u staking, yüzde 20’si pazarlama, yüzde 10’u likidite, yüzde 10’u proje finansmanı ve yüzde 10’ı zincir envanterine tahsis ediliyor. 

PEPU token ekibi, ön satışı takiben gerçekleşecek borsa listelemeleri anında 70 milyon doları aşan bir piyasa değeri yaratmayı hedefliyor. Hızlı ilerleyen ön satış ve yoğun ilgi gören staking özelliği ile PEPU token bu hedefi kolayca yakalayacak gibi görünüyor. 

Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

24 Haziran’da başlayan ön satış ile şu ana kadar 2 milyon dolara yakın fon toplamayı başaran Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli fiyatlardan faydalanabiliyor. Aşamalı fiyat politikası ile satışa koyulan PEPU tokenler ilk aşamada 0,008 ve son aşamada 0,0097284 dolardan alıcı buluyor. 

50 aşamalı ön satışın mevcut aşamasında PEPU token, 0,0081613 dolardan alıcı buluyor. Fiyatlar yükselmeden ve ön satış aşamaları ilerlemeden token satın alan yatırımcılar, borsa listelemeleri anında daha fazla potansiyel kazanç elde etmiş oluyor. 

PEPU token staking özelliği mevcut oranıyla yüzde 1305 APY sunarak topluluktan alkış alıyor. PEPE’ye zincirlerini kırdıran PEPU tokene yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!