Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avrasya Blockchain Zirvesi’nin Tarihi Belli Oldu!

Kripto para birimlerinin altyapısını oluşturan blockchain teknolojisi, en az kripto paralar kadar yaygın bir hal aldı ve bunun etkileri ülkemiz Türkiye içerisinde de hissedilmekte.

Türkiye’nin 2023 Sanayi ve Teknoloji Strateji Planı çerçevesinde bile yer verilen blockchain teknolojisi bu sefer 18 ile 19 Ekim 2019 tarihler arasında yapılacak olan İstanbul Avrasya Blockchain Zirvesi’nde Huobi Global ve Kemer Partners‘ın ev sahipliği aracılığıyla konuşulacak.

Zirve bunun yanı sıra bölgede bugüne kadar yapılan en büyük blockchain teknoloji zirvesi özelliğini de taşıyor. Etkinliğe blockchain ve kripto para sektörünün önde gelenlerinin yanı sıra, Kamu Kurumları’nın önde gelen yetkilileri ve ulusal bankaların üst düzey yöneticileri de katılım gösterecek. Etkinlikte ele alınacak konulardan birisi de blockchain teknolojisinin ülkemiz içerisinde daha geniş kitlelere ve alanlara yayılması.

Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, Türk-Amerikan Bilgisayar Araştırmacısı Prof. Dr. Emin Gün Sirer, SabancıDx CEO’su Burak Aydın, Boğaziçi Venture CEO’su Barış Özistek, Proof of Capital CEO’su ChrisMcCann, MenapayKurucu Ortağı ve CEO’su Çağla Gül Şenkardeş, CoinMarketCap’in Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Spencer Yang, Huobi Global CEO’su Livio Weng ve Huobi Group CFO’su Chris Lee bulunuyor.

Etkinlik Wyndham Levent İstanbul’da gerçekleştirilecek ve zirveye katılmak isteyenler www.eurasiablockchain.com adresinden bunu yapabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment