Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avrupa’daki Coinbase Müşterilerine USD Müjdesi!

Coinbase‘in Avrupa genelindeki kullanıcıları artık platformdaki USD pariteleriyle işlem yapabilecekler.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase geçtiğimiz gün içerisinde bir gönderi paylaştı. Bu duyuruya göre Avrupa genelindeki Coinbase Pro ve Prime kullanıcıları, platformdaki USD paritelerinden faydalanabilecekler.

Coinbase’in Avrupa’daki üst düzey kullanıcıları bu yeni hamleyle birlikte birbirinden farklı kripto paralar üzerinden USD kullanarak alım-satım yapabilecekler. Coinbase, yüksek hacimli işlemlerin altından kalkabilmek için USD tabanlı likidite havuzunu da genişletiyor.

Son birkaç aydır özellikle kurumsal müşterilere özel hizmetler geliştiren Coinbase, bu hamlesiyle birlikte bunlara bir yenisini daha eklemiş oldu. Avrupa’daki üst düzey kripto para yatırımcılara hitap etmeye çalışan Coinbase, bu hamleyle birlikte amacına ulaşmayı hedefliyor.

Avrupa pazarına özel USD desteği vermeye başlayan Coinbase, yayınladığı duyuruda kullanıcılarından bu yönde talep geldiğini belirtiyor ve şöyle ekliyor:

“Kripto paralar uluslararası bir yapıya sahipler ve müşterilerimiz de küresel çapta işlemler yapıyorlar. Avrupa’daki pek çok hedge fonu, likidite miktarının ABD’deki gibi yüksek olmasını istiyor. Biz de bu talebe tepkisiz kalmıyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment