Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avustralyalı Kadın, 12 Haftada 10 Ülkeyi Kripto Paralarla Gezdi

Kripto paraların genel manada ciddi birer kullanım alanlarına sahip olmadıkları ve kendilerini elinde bulunduran kişilere bu alanda fazla opsiyon sunmadıkları, yıllardan beri dile getirilen eleştriler arasında yer alıyor. Ancak kazın ayağının pek de öyle olmadığını gösteren bazı detaylar da mevcut. İşte onlardan birisi olan Avustralyalı vlogger Gold Coast, kripto para kullanarak 12 hafta boyunca tam 10 ülke gezdi.

YouTube üzerinden bir yayın yapan başarılı isim, kripto paralar ile ilgili olarak farkındalık oluşturması amacıyla ‘Crypto With Jess & Jaide yani Jess & Jaide ile Kripto Paralar’ adlı bir program yaptı ve bunu YouTube üzerinden yayınlayacağını duyurdu.

Bu gezi öncesinde kripto paralar ile hiçbir ürün ya da hizmet satın almadığını ifade eden başarılı isim, buna karşın bu gezide kripto paralar ile birçok işlem yaptığını duyurdu.

Kripto para gezisi kapsamında 10 farklı ülke ve 16 farklı şehir gezen başarılı isim, bu süreci de toplamda 12 haftaya yaydı.

https://www.youtube.com/watch?v=zkPVF-LKjwQ

Kripto paraları dünya genelinde rahatlıkla harcayabileceğinizi aktaran başarılı YouTuber, Google üzerinden kısa bir araştırma ile kripto para kabul eden birçok yer bulduğunu da söyledi. Başarılı isme göre, kripto para harcamak kolay ancak ‘Hodl’ mantığında biriyseniz, eliniz kolay kolay harcamaya gitmiyor…

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment