Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Ünlü Vakıf da Artık Kripto Para Bağışı Kabul Ediyor

Amerika’nın en ünlü tıbbi vakıflarından olan ve Alzheimer ile Demans hastalıkları hakkında farkındalık yaratma amacı güden DSA vakfı, bundan sonra bağışlarda kripto para da kabul edeceğini duyurdu.

Vakıftan yapılan açıklamada, kripto paralar ile bağış toplama metodunun gündeme gelmesi ile birlikte çok daha efektif ve hızlı bir şekilde bağış alabilmenin önünün açılacağı vurgulanırken, aynı zamanda bağış yapmak isteyen kişilere bu sayede yeni bir opsiyon ve yol sunulduğu da belirtildi.

Kripto para ile yapılan bağışlarda vergilendirme olmayacağını ve bunun da kendileri açısından önemli bir şey olacağını aktaran yetkililer, yaptıkları açıklamada şunları belirtti:

”Demans Vakfı olarak bundan sonraki süreçte Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve USD Coin adlı kripto paraları da bağış olarak kabul edeceğiz. Siz de, bu yukarıdaki 5 kripto paradan birini seçebilerek bizlere destek olabilirsiniz.”

Şirketin başındaki isim olan Kevin Jameson ise, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”4 Temmuz haftasında böyle bir şey yaparak da dikkat çekmek istedik. Vakıf olarak kripto paralara ve yeni finansal teknolojilere hep derinden ilgi duyduk ve bugün itibariyle artık onları kullanabilecek olmanın sevincini yaşıyoruz. Bundan sonraki dönemde sizler de kripto paralar ile bizlere bağış yapabilirsiniz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment