Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avustralyalı Startup Firması, Kullanıcıların Para Üstü İle Kripto Yatırımı Yapmasını Sağlıyor

Perth menşeli bir Avustralyalı Startup firması, kullanıcılarına çok fazla harcama yapmadan kripto yatırımı yapma olanağı sunuyor. Kullanıcılar bundan sonra elektronik işlemlerinden artan küçük yuvarlama miktarları ile kripto yatırımı yapabilecek.

Bamboo piyasaya çıkardığı uygulaması ile, yatırım fırsatlarını arttırıp kullanıcıların finans kategorisindeki değişimi getirecek olan yeni teknolojileri anlamasını kolaylaştıracağını ifade ediyor.

Kripto’yu Topluluklara Sunuyor

Bamboo kullanıcıların yaptığı elektronik harcamalardaki yuvarlama rakamlarını veya para üstlerini Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerine yatırım yapmak için kullanacak. Söz konusu uygulama eski adıyla Acorns, yeni adıyla Raiz Investment App uygulamasına oldukça benzemekte.

Uygulama bu yılın sonlarında doğru Avustralya ve ABD içerisinde piyasaya çıkacak ancak firma şimdiden Batı piyasalarına bakmaya başladı bile. Firmanın temel hedefleri arasında gelişmekte olan ülkeler var. Firma CEO’su Phil George‘a göre, şirket sahip olduğu mikro yatırım hizmetlerini emtia ve emlak sektörüne de aktarmak istiyor ve gelişmiş ülkelerdeki genç, teknoloji ile ilgili nüfus ile bunu çok daha rahat yapabileceğini düşünüyor.

SMH.com.au sitesine konuşan George, konu hakkında şunları ifade etti:

”Raiz, hedge fonlarının ve varlık yönetim firmalarının yaptığı şeyi demokratikleştiriyordu. Robin Hood ise hisse trading işlemini kolaylaştıran ve üzerinde işlem yapmak için 100.000 dolara ihtiyaç duyulan bir platform. Artık bunu sadece 5 dolar ile yapabilirsiniz. Mikro yatırım uygulaması bu gibi fırsatları herkes için ulaşılabilir yapma amacımızı taşıyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment