Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Babylons 2022 Yol Haritasını Açıkladı

BSC ağındaki dünyanın en popüler NFT pazar yerlerinden biri olan Babylons, 2022 yol haritasını ve 2 hafta içerisinde 9 IDO yapacağını açıkladı.

16 Şubat tarihinde yayınladıkları blog yazısında web sitelerini yenilediklerini belirten Babylons, 2022 yılı boyunca emlak, spor, moda, sanat ve müzik gibi NFT’lere yönelerek zeminlerini sağlamlaştırmayı planladıklarını açıkladı.

Web sitelerinde kullanıcılarına sevdikleri GameFi projeleri için ihtiyaç duydukları bütün ürünleri sağlayabilecekleri bir oyun alanı oluşturduklarını söyleyen Babylons, bu yıl sayısız INO ve IDO etkinlikleri düzenleyeceklerini de ekledi.

Babylons yayımladığı blog yazısında:

100’den fazla listelediğimiz proje bulunuyor. Bu alanda lider olmak için elimizden geleni yapıyoruz. 2021 yılında NFT pazar yeri olarak başlattığımız bu projede, GameFi ekosistemine odaklanarak bir NFT platformu çıkarmak adına net bir vizyona sahibiz.

dedi.

Babylons’un çıkaracağı yeni platform önce Web3’te yayınlanacak ardından masaüstü uygulaması geliştirilecek. Bu üründe en sevilen blockchain oyunları doğrudan oynanabilecek, lansman öncesi yatırım yapılabilecek ve “swap” işlemleri gerçekleştirilebilecek.

IDO etkinliklerinin çok ilgi gördüğünü belirten Babylons, IDO ve NFT’leri bir arada yürüten tek platform olduklarını söyledi. Ayrıca son yapılan BPAD IDO’sunun piyasaya çıkış ücretinin 270 katına işlem gördüğünü duyurdu.

Ödül Sistemi Devam Ediyor

2021 yılının nisan ayında başlatılan BABI ödül sisteminin ve BABI stake havuzunun hala devam ettiği bildiren ekip, her hafta işlem hacmine göre 227.500 BABI dağıttıklarını söyledi. Platformda yapılan her alış-veriş işleminde ödül olarak BABI kazanılıyor.

Babylons ekibi, blockchain oyunlarının çoğunda karşılaşılan sorunlara birçok çözüm ürettiklerini ve blockchain organizasyonu olarak güçlerini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Kazanmak ve Oyna Modeliyle Oyun Çıkaracaklar

GameFi piyasası git gide büyüyor. Babylons, oyun kitaplığı haricinde kendi kazanmak ve oyna modeliyle (Play-and-Earn) oyun çıkartmak için ekip kurduğunu ve bu ekiple birlikte karlı, sürdürülebilir ve eğlenceli bir oyun ortaya koymaya planladıklarını söyledi.

Babylons, yaklaşan kazanmak için oyna oyunlarında kullanılmak üzere Babylons NFT koleksiyonunu ve gerçek hayatta da özel ayrıcalıklar kazanılabilecek merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO) modelini piyasaya süreceklerini söyledi. DAO hakkında detaylı bilgiyi daha sonra yayınlayacaklarını belirttiler.

Türkiye’deki ilk Blockchain Oyun Loncası

Babylons, dünya çapında rekabet etmek için ve oyun alanında önemli bir güce sahip olmak için Türkiye’deki ilk blockchain oyun loncası olarak Babylons Gaming Guild’i kurmaya karar verdiklerini belirtti.

2 Haftada 9 IDO Gerçekleştirecek

BABI stake ederek IDO’lara katılabilirsiniz. Detaylar web sitesinde bulunuyor.

Resim

Ayrıca Babylons, çok yakında merkezi borsa listelemeleri, metaverse etkinlikleri, sponsorluklar, airdrop’ları ve daha fazlasını bekleyin açıklamasında bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!