Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt, Beklenildiği Gibi Test Dönemine Başladı

Kripto para sektöründe yapacağı etki büyük bir merakla beklenen Bakkt platformu beklendiği gibi dün itibariyle kullanıcı test sürecine başladı.

Daha önce yaşanan çeşitli teknik aksaklıklar ve Amerikan Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu CFTC’den alınamayan bazı onaylar sebebiyle sürekli olarak ertelenen platform, görünüşe göre bu sorunları çözmüşe benziyor.

Son olarak bu yılın başında açılış tarihi duyurulan ve 22 Temmuz olarak ifade edilen platform, test sürecine sonunda başladı. Bu dönemde Bakkt’ı, seçilmiş bazı kurumsal yatırım firmaları deneyecek ve platformdaki hatalar ile ilgili olarak geri bildirimler verecek.

Test sürecine geçilmesi ile birlikte Bakkt’ta artık yeni bir dönemin başladığını söylemek de mümkün. Buna göre artık platform, test sürecinin ardından tam açılış için iyice gaza basacak.

Fiziksel vadeli Bitcoin kontratları sunma misyonu ile yola çıkan Bakkt, yapacağı hamleler ile kripto para sektörüne hali hazırda gelmeye başlayan kurumsal yatırımcı parasını daha da arttırmayı planlıyor.

Bakkt’ın arkasında da bilindiği gibi New York Stock Exchange (NYSE) sahiplerinden ICE bulunuyor. Alanında oldukça başarılı ve uzman bir ekip ile yola çıkan Bakkt’ın yapacağı etki, daha şimdiden çok büyük bir merakla bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment