Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt COO’su Platform ile İlgili Konuştu

Fiziksel teminatlı Bitcoin vadeli kontratları sunan ve bu yönüyle kripto para sektöründe önemli bir hamle yapan Bakkt, dün itibariyle resmi olarak kullanıma girdi.

Her ne kadar başlangıç hacimleri beklentilerin gerisinde kalsa da, Bakkt COO’su Adam White, platformun Bitcoin ile ödeme yapan ve işlerini Bitcoin ile halleden kurumlar için çok büyük bir öneme sahip olacağını söyledi.

Nihai hedeflerinin de kurumsal yatırımcıları platforma çekmek olduğunu belirten başarılı yönetici, fake borsa hacimleri ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

”Bu konu bizim için çok önemli. Bakkt ve ICE’in iki yıldır bu alanda çalışmasının bir sebebi de bu. İlk olarak Bitcoin’i güvenli bir şekilde depolayacak bir hizmet ortaya koymak gerektiğini düşündük. Bu sayede de herhangi bir başka pazara gerek kalmadan, fiziki teminatlı Bitcoin kontratları sunacağız.”

Son olarak Bakkt’ın nihai amaçları ile ilgili konuşan White, şunları söyledi:

”Şu anda işin sadece başındayız. Bakkt olarak ana amacımız Bitcoin’e gerçek kullanım alanı yaratmak. Aynı zamanda da Bitcoin’e değer katmak istiyoruz. Bu noktalardan bir tanesi de elbette ki ödeme sistemlerinde Bitcoin kullanımı olacaktır.”

White, aynı zamanda Bakkt olarak bu alandaki rekabeti de büyük bir keyifle karşılayacaklarını söyledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment