Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasası 10 Milyar Dolar Değer Kaybetti! Sebep Bakkt Mı?

Lider kripto para birimi Bitcoin birkaç hafta 10.000 dolar seviyesinde seyrettikten sonra özellikle son hafta içerisinde iki günde bir 10.000 dolar ile 9.000 dolar bandı arasında gidip geldi.

Bitcoin dün de 10.000 doların altına geriledi ve birçok kripto para birimini de yanında alt seviyelere çekti. Kripto para piyasası son 24 saat içerisinde 10 milyar dolardan daha fazla düşüş yaşadı ve herhangi bir önemli olumsuz gelişme yokken yaşanan bu düşüş, birçok kripto para yatırımcısını endişelendirdi.

Kripto para analistleri dün piyasaya çıkan ancak beklentileri neredeyse hiç karşılayamayan Bakkt’ın, yaşanan düşüşte etkili olduğunu vurgulasa da, bunun 10 milyar dolarlık bir düşüşe sebep olması pek muhtemel gözükmüyor.

Kripto para analisti CryptoHamster ise durumun tamamen teknik olduğunu ve Stokastik RSI göstergesi ne zaman aşırı satış bölgesine girse, Bitcoin fiyatının bundan sonra yükseldiğini dile getirdi. Nisan ayından beri bunun 9 kere yaşandığını belirten analist, hiçbir istisna olmadığını da dile getirdi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment