Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt, Kullanıcı Denemelerine Bugün Başlıyor!

Kripto para sektörünün yolunu dört gözle beklediği platform Bakkt’tan yeni ve bu sefer olumlu haberler var. Açılışı sürekli olarak ertelenen ve ciddi manada sıkıntılar yaşayan platform, görünüşe göre artık yavaş yavaş tam kapasitede hizmet vermeye hazırlanırken, önemli bir gelişme de bugün yaşandı.

Arkasında Intercontinental Exchange gibi, NYSE’nin başında yer alan bir şirket bulunan platform, bilindiği gibi tam regüle olmayı amaçlıyor. Genelde kurumsal yatırımcılara hizmet vermeyi amaçlayan Bakkt’ın bu sayede de fiziksel vadeli Bitcoin kontratları sunmak istediği, zaten bir süredir biliniyordu.

Son olarak firmanın başındaki isim olan Adam White tarafından bir açıklama yapıldı ve şu an için Bakkt’ın kullanıcı test süreçlerine başlamasının önünde bir engel olmadığı belirtildi.

Büyük hedeflerle yola çıkan firmanın kullanıcı testlerine ise bugün itibariyle start vereceği açıklandı. Bu dönemde platform, seçilmiş bazı kişiler tarafından test edilecek ve geri bildirim mekanizmaları ile, bazı iyileştirmeler ve değişiklikler de yapılacak.

Kripto para sektörüne bazı verilere göre zaten hali hazırda akmaya başlayan kurumsal yatırımcı parasını daha da arttırması beklenen Bakkt’ın, bu test sürecinin ardından ise tam zamanlı olarak müşterilere hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment