Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bakkt Kripto Para Piyasasını Harekete Geçirecek”

Fundstrat’in uzman isimlerinden Sam Doctor, Bakkt platformunun açılışıyla birlikte kripto para piyasasının yeniden harekete geçebileceğini düşünüyor.

Dünyanın en büyük borsa operatörlerinden Intercontinental Exchange (ICE) bundan birkaç ay önce Bakkt adlı bir platformun duyurusunu yapmıştı. Bu platform özellikle kurumsal yatırımcıların rahatlıkla kripto para almalarını, satmalarını, saklamalarını ve harcamalarını sağlayacak.

Bakkt’a Yoğun İlgi

Bakkt platformu henüz kullanıma açılmış değil. Ancak bu platform şimdiden pek çok kişi tarafından dört gözle bekleniyor. Bakkt için 18 Temmuz tarihinde düzenlenen etkinlik de büyük ilgi çekmeyi başardı.

Toplamda 150’den fazla kurumsal yatırımcının katıldığı bu etkinlikte Bakkt platformuyla ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. CryptoGlobe tarafından paylaşılan bilgilere göre etkinlikte Bakkt ile Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) arasındaki görüşmelerden bahsedildi ve yasal sürecin şu ana dek iyi bir şekilde ilerlediği belirtildi.

Piyasayı Kalkındıracak

Bakkt platformunun bu yılın üçüncü çeyreğinin sonlarına doğru kullanıma hazır hale gelmesi bekleniyor. Bakkt platformu kripto para sektörünü tam olarak nasıl etkileyecek bilinmiyor. Ancak Fundstrat uzmanlarından Sam Doctor, bu konu hakkında bazı görüşlere sahip. Sam Doctor, Bakkt platformuyla birlikte kripto para piyasasının yeniden harekete geçebileceğine inanıyor.

Fundstrat kurucusu Thomas Lee de kendisinin bu görüşlerini paylaşıyor. Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Tom Lee, Bakkt sayesinde piyasadaki kurumsal yatırımcı sayısının artabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment