Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin Ay Sonunda 13 Bin Dolar Olursa…”

Bitcoin fiyatı bu haftanın başında 11 bin 500 dolar seviyesindeyken daha sonradan düşmeye başlamış ve 9 bin 200 dolara kadar gerilemişti. Sonradan yeniden yükselişe geçen Bitcoin fiyatı an itibarıyla 10 bin 600 dolar seviyesinde. Kripto para sektöründeki uzmanlar, piyasanın bu kadar hareketli olduğu dönemlerde Bitcoin fiyatıyla ilgili tahmin yürütmeye devam ediyorlar.

Bitcoin fiyatının geçtiğimiz hafta boyunca bu kadar hareketli olmasının birkaç sebebi var. Bu sebeplerden bazılarına örnek olarak ABD Hazine Bakanı tarafından yapılan açıklamaları, Fransa’daki G7 buluşmasında alınan kararları gösterebiliriz.

Bu gelişmeler belki de temmuz ayının en önemli gelişmeleri olarak gösterilebilir. Bunlardan ciddi bir şekilde etkilenen Bitcoin fiyatı ay sonuna yaklaştığımız bu günlerde 10 bin 600 dolar seviyesinde ilerliyor. Sektördeki uzmanlar ise şimdiden Bitcoin’in ay sonundaki fiyatını merak etmeye başladılar.

Ay Sonu Geliyor

Kripto para uzmanlarından Josh Rager, bu haftanın Bitcoin için oldukça önemli olduğunu düşünüyor. Rager’a göre eğer Bitcoin fiyatı bu haftayı 10 bin 850 dolar seviyesinin üstünde kapatabilirse fiyatın önümüzdeki haftalarda oldukça iyi bir performans sergilediğini görebiliriz. Rager fiyatın 10 bin 189 doların altına düşmesinin ise piyasa için pek iyi olmayacağını, fiyatın oradan sonra 9 bin 800 dolara kadar gerileyebileceğini düşünüyor.

Rager’ın asıl odaklandığı nokta ise Bitcoin’in ay sonundaki fiyatı. Rager Bitcoin fiyatının bu ayın sonuna kadar 13 bin 800 dolar seviyesini kırmasının veya bu seviyeye yaklaşmasının Bitcoin için büyük önem taşıdığını söylüyor. Rager’a göre Bitcoin fiyatı eğer bu ayın sonunda o seviyeye yaklaşırsa yılın geri kalanında çok iyi bir performans izleyebiliriz. Kendisinin konu hakkındaki yorumu şu şekilde:

“Ayın sonuna hala zaman var ama eğer Bitcoin ay sonunu 13 bin 863 dolar ile kapatırsa ondan sonra başlayacak boğa piyasasını görmezden gelemeyiz. O noktadan sonra direniş değil yalnızca destek göreceğiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment