Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bakkt Warehouse, Aktif Olarak Kullanımda!

Kripto para sektörünün yolunu dört gözle beklediği Bakkt platformu ile ilgili olarak yeni bir haber var. Şirketten bugün atılan tweette, Bakkt Warehouse’un, artık aktif bir şekilde kullanıma geçtiği ifade edilirken, Warehouse’a yatırılan Bitcoin’lerin, 125 milyon dolarlık sigorta fonu ile koruma altına alındığı ifade edildi.

Daha önce yapılan açıklamada da Bakkt’ın New York State Finansal Hizmetler Departmanı tarafından regüle edilmiş olduğu da ifade edilmişti.

Bakkt’ın diğer vadeli işlem platformlarından temel farkı ise, bu platformun bundan sonraki süreçte tüm hesaplarını Bitcoin’e göre yapacak olması. Yani, Bakkt platformu tamamen aktif olduğunda, platforma yapılan gönderimlerin tamamı Bitcoin üzerinden değer alacak.

Bir başka deyişle, Bakkt tüm işlemlerini Bitcoin üzerinden gerçekleştirecek ve itibari para üzerinden yapan platformların aksine, müşterilerine kazançlarını da Bitcoin üzerinden ödeyecek.

Bu durum, elbette kripto para sektöründe çok büyük bir heyecan yaratmış durumda. Geçen yaz ilk duyurusu yapıldığından bu yana birçok kişinin merakla beklediği platformun artık işin son aşamasına gelmiş olması, kripto para sektörüne de ilaç olacak gibi.

Bakalım, uzunca bir süredir büyük bir merakla beklenen Bakkt, 23 Eylül tarihinden itibaren açıldığında beklentileri karşılayabilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment