Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balina Alarmı: 38 Milyonluk BTC, İki Gönderimle Yer Değiştirdi

Kripto para sektörü, Bitcoin’in 8 bin doları aştığı bir günde son derece mutlu bir süreç geçirirken, 38 milyon dolarlık bir kripto para işlemi, Balina alarmı olarak yorumlandı.

Bugün sabah saatlerinde Whale Alert adlı kripto para gönderim takip edici botunun paylaştığı bilgilere göre, 38 milyon dolarlık Bitcoin, iki farklı işlem ile başka bir adrese geçti.

1HL5rZWw5rGzFAB1mThEMxwazEBtWigs7B ve 3LAT8J4ywCXSceAJuncaztoL3FH1tNtqEx adresleri arasında gerçekleştirilen ilk işlemde 3 bin BTC yollanırken, ikinci işlemde ise 2 bin Bitcoin gönderildi. Toplamda gönderilen 5 bin Bitcoin’in o an itibariyle değeri ise 38 milyon dolar olarak dikkat çekti.

Mayıs ayı boyunca ciddi kar eden Bitcoin yatırımcıları, bu balina hareketinin de bu olay ile ilgili olabileceği saptamasını yaptı. Kripto para fiyatlarında yaşanan artış, bilindiği gibi balinaları da yavaş yavaş kış uykusundan uyandırırken, sektördeki gelişmelerin yarattığı etki de, aynı ölçüde artıyor.

Bitcoin’de yaşanan 8 bin dolar seviyesinin daha da üzerine çıkılması da, muhtemel bir diğer durum olarak ifade ediliyor. Bu seviyelerin üstüne çıkılması durumunda bir sonraki hedefin 10 bin dolar seviyeleri olacağı da, analistler tarafından ifade edilen bir başka durum.

Her ne olursa olsun, bundan sonra yarılanmaya kadar geçecek olan süreçte, çok daha heyecanlı bir dönemin bizleri beklediği de aşikar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment