Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNB, Yeniden Rekor Kırdı: Çıkışından Bu Yana Tam 160 Kat Kar!

Kripto para sektörünün son bir yıllık dönemde en iyi performans gösteren kripto paraları arasında yer alan ve ayı piyasası dönemi boyunca, tarihi rekorunu kıran nadir koinlerden birisi olan Binance Coin’de toparlanma hız kazandı.

Borsanın yaşadığı hack olayının ardından bir miktar düşüş yaşayan BNB’deki bu durum, görünüşe göre oldukça kısa sürerken, Binance’in kripto parası bir kez daha tarihi rekorunu kırmayı ve geliştirmeyi başardı.

Bugün özelinde yüzde 10’u geçen bir artış yaşayan BNB, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 29 doları geçerken, artık koinde yeniden 30 dolar ihtimali de iyiden iyiye dillendirimeye başlandı.

Şu an işlem gördüğü 29 dolar seviyesinden birkaç saat önce 31 dolara kadar çıkan Binance Coin için bu rakam, bir tarihi rekor olarak dikkat çekerken, bu yaşanan yükseliş bir başka çok ilginç olayı da gözler önüne serdi.

Buna göre, ilk olarak Temmuz 2017’de sahneye çıkan BNB, satışa çıktığı ilk gün 0.19 dolardan işlem görüyordu. Koinde geldiğimiz noktada ise, çıkış noktasından yaklaşık iki yıl sonra, koinin tam 160 kat artış yaşadığı görülüyor.

Son dönemin en iyi kripto paraları arasında gösterilen ve ilk 10 sıranın da bir değişmezi olmayı başaran Binance Coin’in, bundan sonra fiyat olarak nereye gideceği ise, kripto para sektörünün merak ettiği önemli konulardan birisi olarak gösteriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment