Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yazar: Blockchain, Nesnelerin İnterneti ile Karıştırılmamalı

Kripto para konusunda sözüne en fazla itibar edilen isimlerden birisi olan ve sektör ile ilgili yaptığı araştırmalar ve yazmış olduğu kitaplarla adından sıkça söz ettiren ünlü yazar Andreas Antonopoulos, son çektiği videoda Blockchain teknolojisi ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı.

Başarılı isim, Blockchain teknolojisinin nesnelerin interneti ya da diğer teknolojiler ile karıştırılmaması gerektiğini ifade ederken şunları söyledi:

”Blockchain teknolojisini, nesnelerin interneti cihazlarında kullanma fikrine açıkçası biraz şüphe ile yaklaşıyorum. Bunun faydasını ve zararını kestirmek elbette güç ancak bana kalırsa, bu tarz bir şey kimseye fayda sağlamaz.”

İki teknolojinin de kendi alanlarında son derece başarılı işler yapma şanslarının olduğunu ifade eden başarılı yazar, buna karşın bu iki teknolojiyi bir araya getirmenin kağıt üstündeki kadar efektif sonuç vermesinin ise, çok zor olduğunu söyledi. Antonopoulos, sözlerini ise şöyle sona erdirdi:

”Herkes Blockchain’i efektifivite artışı katacak bir dijital çözüm olarak ortaya sunuyor. Nesnelerin interneti ve bu teknolojinin bir araya gelmesinin daha da büyük bir çözüm olacağını da savunan insanları görmek mümkün. Ancak olay kağıt üzerindeki gibi yürümüyor. Gerekmeyen noktalarda işi fazla zorlamak da yersiz ve ben böyle düşünüyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment