Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balina Maker’dan (MKR) 5 Milyon Dolar Karda: Sıra Elindeki Diğer Altcoin’de mi?

Bir balina, 17 ayın en yüksek seviyesine ulaşan Maker (MKR) için Binance üzerinde milyonlarca dolarlık kar satışı yaptı.

On-chain analitik platformu Lookonchain 28 Eylül tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, son 17 ayın en yüksek seviyesine ulaşan Maker (MKR) için bir balinanın Binance üzerinde milyonlarcadolarlık kar satışı yaptığını aktardı.

Paylaşıma göre balina, 4 Eylül tarihinde 12,3 milyon dolar değerinde 11.231 MKR’yi Binance’den çekmişti. Fiyatta yaşanan yükselişi değerlendirmek isteyen balina adresi, Binance’de 5,27 milyon dolar değerinde 3.527 MKR kar satışı yaptı.

Balinanın cüzdanında mevcut durumda 15,2 milyon dolar değerinde 10 bin MKR bulunuyor. Balinanın bütün varlıklarını satmış olması durumunda mevcut toplam karı 5,12 milyon dolar olarak hesaplandı.

Sıra bu altcoin’de mi?

Öte yandan cüzdan adresinin mevcut durumda 23 Ağustos’ta yaptığı 5 milyon dolarlık 750 bin Unifi Protocol DAO (UNFI) yatırımı bulunuyor. O dönemde adres, Livepeer (LPT) ve Tellor (TRB) alımları da yapmıştı ve bu altcoinlerde yaşanan yükselişler sonrası satış gerçekleştirdi.

Başarılı işlemleri olan balinanın UNFI‘de de benzer bir yükseliş beklediği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre MKR, son 24 saatlik periyotta yaşadığı %5,2 yükselişle 1.518 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!