Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar, Bir Aydır Düşen 8,8 Milyar Dolarlık Altcoin’e Yatırım Yapıyor

Büyük çaplı altcoin yatırımcıları, oracle projesi Chainlink’in (LINK) fiyatında yükseliş bekliyor olabilir.

Blockchain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan bilgilere göre balinalar ve kurumsal yatırımcılar, Chainlink (LINK) sepetlerini son bir ay içerisinde büyütmeye başladı.

On milyonlarca dolar alım yaptılar

Lookonchain verilerine göre yeni açılmış 54 blockchain adresi, geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde toplamda 30,28 milyon dolar değerinde LINK satın aldı.

En büyük alımı 2 milyon dolar ile “0x9dD3” adresi, OKX borsasından yaptı. Onu 1,95 milyon dolar ile Binance’den alım yapan “0x3B68F” takip etti. Etherscan verilerine göre bu cüzdanlarda LINK haricinde başka bir kripto para bulunmuyor.

Chainlink (LINK) fiyatı bir aydır düşüyor

Bir yandan balinalar LINK toplarken bir yandan altcoin fiyatı düşüş gösteriyor. CoinGecko verilerine göre LINK, son 30 gün içerisinde %21,6 değer kaybetti.

Güncel görülere göre Chainlink’in Piyasa Değeri ile Gerçekleşmiş Piyasa Değeri arasındaki farkı gösteren MVRV göstergesi, 1’in altına düşmüş durumda.

CryptoQuant verilerine göre bu, LINK fiyatının dip yapmış olmasının muhtemel olduğuna işaret ediyor. Yatırımcılar, bu gibi durumlarda diğer göstergeleri de inceleyerek uzun pozisyon fırsatlarını değerlendirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!