Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de “Nihayet” Geliyor: Toparlanma Rallisi Bu Nedenlerle Yakında Başlayacak!

Kripto para piyasasının Haziran ayında yaşadığı dalgalanmalar sonrası bu ay bir rahatlama rallisi gösterebileceği düşünülüyor. 

On-chain veri platformu Santiment 2 Temmuz tarihinde Twitter (X) üzerinden yaptığı paylaşımda, Temmuz ayında Bitcoin ve kripto paraların yükseliş dönemine girebileceğini ima eden ifadelere yer verdi.

Santiment tarafından yapılan paylaşımda, şu ifadeler kullanıldı:

Temmuz ayına bakıldığında, küçük yatırımcıların çoğunun pes etmesinin ardından iyimser olmak için büyük bir sebep bulunuyor.

Santiment’e göre genel olarak yatırımcıların olumsuz olması ve yatırımcıların ortalama kayıplarının yüksek olması bir rahatlama rallisinin gelebileceğini gösteriyor. 

Satıcıların tükendiği söylenmişti

CryptoQuant’ın bir yazarı dün paylaştığı verilerde, Bitcoin ve kripto paralar üzerinde baskı oluşturan ve fiyat yükselişlerinin önüne geçen satıcıların tükendiğini belirtmişti. Öte yandan kripto para piyasasında birçok analist, Temmuz ayının tarihsel olarak yükselişle geçtiğini ve bu sebeple bu ayın “yeşil” bir şekilde kapanacağını öne sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre aylık açılışı 62.723 dolar seviyelerinden yapan Bitcoin, henüz kırmızı bir şekilde devam ediyor. Yazım esnasında Bitcoin, 62.569 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!