Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalara Dikkat, 5.3 Milyon Dolarlık Chainlink (LINK) Transferi Yapıldı

Whale Alert’ın bildirdiği üzere bilinmeyen iki hesap arasında 412 binin üzerinde Chainlink (LINK) transferi gerçekleştirildi. Transfer gerçekleştirildiğinde bu miktar, 5 milyon 314 bin 449 dolara denk geliyordu.

Blockchain üzerindeki işlemleri takip eden Whale Alert’ın yayınladığı verilere göre, bilinmeyen bir cüzdandan başka bilinmeyen bir cüzdana 5 milyon 300 bin doların üzerinde değer sahip 412 bin 70 Chainlink (LINK) transferi yapıldı.

Chainlink (LINK) yeniden ilk 5’te

Chainlink son bir haftada gösterdiği %9 oranında yükselişten sonra fiyatını 12.55 dolara çıkardı. CoinGecko verilerine göre LINK piyasa değeri ise 4.23 milyar dolara yükseldi ve Chainlink’i yeniden en değerli kripto paralar arasında ilk 5’e soktu. Günlük ticaret hacmi 1 milyar doların üzerinde seyreden lider DeFi coini LINK için piyasa hakimiyeti ise %1.09’a yükseldi.

chainlink-link-transferi
Chainlink için 7 günlük fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

LINK için teknik göstergeler ne yönde?

Teknik analist Aayush Jindal Chainlink fiyatı için yorumlarda bulundu. Jindal LINK’in 10 olarlık destek bölgesi üzerinde keskin bir yükseliş başlattığını söyledi ve yaşanan düzeltmeye rağmen, 13 doları yeniden görmeye hazırlandığını ileri sürdü. Aayush Jindal’ın LINK değerlendirmesinden satır başları:

  • LINK fiyatı, 11.5 dolarlık direnci temizledikten sonra yukarı yönlü bir ivme başlattı.
  • Fiyat, 100 saatlik ortalamayı da aşarak 13.6 dolara kadar yükseldi.
  • Şimdi bir geri çekilme yaşansa da, LINK/USD paritesi için 4 saatlik grafikte 12.7 dolar sularında bir dirence işaret eden bir üçgen modeli gözlemleniyor.
  • LINK 12.7 ve 13 dolara doğru yeni bir yükseliş yakalayabilir.
  • Aksi yönde bir harekette ise LINK için bir sonraki durak 11.5 dolar olabilir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!