Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bank of America Avalanche’ı Ethereum’un Alternatifi Olarak Görüyor

Bank of America’nın raporuna göre, akıllı sözleşme platformu Avalanche güvenli ve merkeziyetsiz ölçekleme yeteneği sayesinde Ethereum’un alternatifi olarak görülüyor.

Bank of America’nın yayınladığı raporda, Avalanche’ın alt ağ özelliği, platform üzerine inşa edilen 380’den fazla projeye daha uyumlu olmasını sağlıyor.

10 Aralık’ta yayınlanan yazıda,”Avalanche ağında saniyede yaklaşık 4.500 işlem gerçekleşiyor ve daha hızlı onay alma sürecini daha düşük maliyetlerle karşılıyor.” denildi.

Banka analistleri, Avalanche’ın kilitlenen toplam değerinin aylık %21 ve ağustos ayından bu yana %6.255 arttığını söyledi.

Bank of America, afet yardım kuruluşu olan “Close as You Go (CAYG)” için Avalanche platformunu kullanma kararının, blokchain teknolojisi sayesinde, şirketlerin verimliliğin artırılması ve maliyetlerin azaltılması konusunda nasıl yararlanılabileceğini gösterdiğini söyledi.

Son yedi günlük periyotta yaklaşık bitcoinde meydana gelen düzeltmeye rağmen sadece %2.5′luk değer kaybı yaşayan Avalache’ın tokenı Avax, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre 89 dolardan işlem görüyor.

AVAX, CoinMarketCap’in yaptığı listede ise en değerli 11. kripto para olarak yer alıyor. Koinin günlük işlem hacmi ise 1.347.653.523 dolar.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!