Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Barclays Eski Yöneticisi, Fidelity Bünyesine Katıldı

Barclays’da uzun bir süre emtia traderı olarak görev ypan Chris Tyrer, İngiltere merkezli dev bankadan ayrılmasının üzerinden bir yıl geçmesinin ardından, Fidelity’nin dijital ürünler ekibine katıldı.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında bankadan ayrılan Tyrer; bundan sonra ise Fidelity Investments’ın başarısı için ter dökecek. Kariyerinin çok büyük bir bölümünü Barclays’da geçiren Tyrer’ın Fidelity’de nasıl bir görev alacağı ise bilinmiyor. Daha önce Barclays’da ham petrol alanında yöneticilik yapan ve şirketin global süreçlerini yöneten Tyrer’ın ciddi bir tecrübeye sahip olduğu belirtilirken, başarılı ismin Fidelity’e çok şey katması da bekleniyor.

Kripto para sektörüne kurumsal yatırımcı girişini sağlayacak önemli şirketlerden birisi olarak gösterilen Fidelity, bu alanda son dönemde ciddi şekilde gaza basmış durumda. Firma, Tyrer başta olmak üzere birçok tecrübeli ismi dijital ürün departmanına transfer ediyor. Bu sayede kripto para sektörüne girmeyi düşünen kurumsal yatırımcıları bünyesine çekmek ve onlara en kaliteli hizmeti vermek isteyen platform, bu alanda yoğun bir çaba sarf etmeye de devam ediyor.

Tyrer’ın de ekibe katılması ile kripto para güvenli depolama ve saklama hizmetleri konusunda iyice gaza basması beklenen Fidelity’nin, sektöre yapacağı etki de merakla  bekleniyor. Birçok otorite, Fidelity ile birlikte Bakkt’ın da, kripto para sektöründe gelecek aylara ve hatta yıllara çok keskin bir şekilde damgasını vurmasını bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment