Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Premier Lig Ekibi West Ham United, Taraftar Tokeni Çıkarıyor

İngiltere Premier Ligi’nde mücadele eden West Ham United, Socios.com ile bir iş birliği yaparak taraftar tokeni çıkarmaya hazırlanıyor. Yapılan basın açıklamasına göre, Londra ekibinin önümüzdeki dönemde bu konu ile ilgili olarak hamle yapacak.

2019/20 Premier Lig sezonu için çıkarılacak olan bu taraftar tokeninin, Socios’un mobil uygulamasındaki oylamalarda kullanılması bekleniyor. Token sahipleri aynı zamanda maçlar, antrenman ve basın notları ve diğer süreçlerde de avantaj sahibi olacak.

Tokenleri satın alabilmek için ise Chiliz’ ağının ana tokeni olan CHZ’nin satın alınması gerekecek. Bu sayede de West Ham taraftarları, önümüzdeki sezonlarda takımlarını destekleme şansına sahip olacak.

Platform ile iş birliği  yapan diğer takımlar arasında ise Fransa’nın dev takımı Paris Saint Germain ve Old Lady lakaplı efsane İtalyan kulübü Juventus da yer alıyor.

Aynı zamanda Brezilya’nın köklü kulüplerinden birisi olan Atletico Mineiro da, daha önceki dönemde kendi taraftar kripto parasını çıkarmıştı. Aralık 2018’de açıklanan projeye göre, Atletico Mineiro ‘GaloCoin’ adını verdiği proje ile taraftarlarından destek istemişti.

Londra ekibi West Ham United da, İngiltere’nin en ateşli ve sadık taraftar gruplarından birisine sahip. Uzun yıllardır Premier Lig’de mücadele eden ve İngiltere’nin en büyük takımlarından birisi olarak gösterilen West Ham United’ın kadrosunda son derece başarılı oyuncular bulunuyor. Takım, şu anda Premier Lig’te ise kendisine bitime iki maç kala 11. sırada yer buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment