Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İstanbul’daki Dünyanın İlk ‘Bitcoin Kafesine’ İlgi Yoğun!

Kripto para piyasası dünya çapında büyümeyi sürdürürken, ülkemiz Türkiye içerisinde de kripto para birimlerine karşı inanılmaz bir ilgi mevcut. Geçtiğimiz yıl içerisinde ING tarafından yapılan bir ankette, Türkiye

ING tarafından geçtiğimiz 2018 yılında yapılan bir ankette Türkiye’nin de birinci sırada yer alması, bunu verilerle kanıtlamış oldu. Tabii ki böyle büyük bir toplulukta da kripto para ekosistemi ile ilgili çeşitli girişimler de yapılmakta ve Türkiye’nin ilk kripto para topluluklarından olan Altcointurk‘ün kullanıma sunduğu kafe de bunlardan birisi.

Altcointurk Trader Base resmen 1 Şubat 2019 tarihinde kapılarını açtı ve aradan geçen kısa süreye rağmen hızlı bir şekilde büyüdü ve hala da büyümeyi sürdürüyor. Perşembe günü hariç bütün hafta içi ve hafta sonu günlerde açık olan Altcointurk Trader Base’de kripto para yatırımları ile ilgili konularda diğer uzmanlar ve yatırımcılar ile bir araya gelmenin yanı sıra,  eğlenceli vakit geçirmek de mümkün.


Türkiye içerisinde bu tip girişimlerin gerçekleştirilmesi, hem topluluğun büyümesi hem de topluluktaki yatırımcıların daha da bilgilenmesi adına büyük bir önem arz ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment