Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Twitter’daki Popülerliğini Kaybetmeye Başladı

Kevin Rooke tarafından paylaşılan bir gönderiye göre Twitter’daki Bitcoin gönderilerin son zamanlarda ciddi anlamda azalmış ve platformdaki Bitcoin takipçilerinin sayısında kayda değer oranda düşmüş gibi görünüyor.

Kripto para sektörünün önde gelen yatırımcılarından biri olarak gösterilen Kevin Rooke geçtiğimiz günlerde bir gönderi paylaştı. Bitcoin’in dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’daki popülerliğini gözler önüne seren Rooke, ortaya çıkan tablonun pek olumlu olmadığını söylüyor.

Rooke tarafından paylaşılan bir grafik, Twitter’daki Bitcoin ile alakalı gönderilerin geçtiğimiz yıllara kıyasla düşüş halinde olduklarını ve Bitcoin’in bu platformdaki popülerliğini kaybetmeye başladığını gösteriyor. Öyle ki 2015 yılında Bitcoin ile ilgili günde 30 bin civarında tweet paylaşılırken bu sayı 27 Nisan 2019’da 16 bin düzeyindeydi.

Twitter’daki bazı kullanıcılar bu araştırmada kullanılan ölçeklerin pek doğru olmadığını, günümüzde Bitcoin ile ilgili gönderilerin eskisine kıyasla çok daha fazla etkileşim aldıklarını ve Bitcoin’in daha popüler durumda olduğunu düşünüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment