Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Başakşehir-Abramoviç Söylentileri Fan Token’ı Harekete Geçirdi: Yüzde 50’lik Sert Yükseliş

Rus milyarder Roman Abramoviç’in, Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden İstanbul Başakşehir FK’yi satın alacağı söylentileriyle kulübün fan token’ı IBFK yükselişe geçti.

İngiliz futbol kulübü Chelsea’nin eski sahibi olan Abramoviç’in daha önce İzmir merkezli süper lig takımı Göztepe Futbol Kulübü’nü alacağı söylentileri piyasaya düşmüş, haberle birlikte kulübün fan token’ı 6x’lik yükseliş performansı gerçekleşmişti. Şimdi de spor medyasında yer alan haberlere göre ünlü milyarder, Başakşehir’i satın alacak.

Söylentilerle birlikte bugün gün içerisinde 20 TL bandından işlem gören Başakşehir’in fan token’ı IBFK, %50 artış performansı göstererek 30 Türk Lirası seviyelerine kadar yükseliş yaşadı. Satın alma işleminin gerçekleşmesi durumunda 9 milyar dolar serveti bulunan Abramoviç’in, Başakşehir’i dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer almasını sağlayabileceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre IBFK, yazının kaleme alındığı esnada %32 artışla 25,5 TL’den işlem görüyor.

İstanbul’da yaşadığı iddia edilen Abramoviç’in, Başakşehir yerine Kasımpaşa veya İstanbulspor’u da satın alabileceği iddia ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!