Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Başkan Trump, Bitcoin Yanlısı İsmi Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Olarak Atadı!

ABD Başkanı Donald J. Trump, kendi Twitter hesabından yaptığı bir duyuru ile, Yönetim ve Bütçe Ofisi Direktörü olarak görev yapan Mick Mulvaney‘i, Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü olarak atadığını açıkladı.

Trump yaptığı açıklamada Mulvaney’i ”gerçek bir vatansever” olduğunu ve onun yıl sonuna kadar vekaleten bu görevi sürdüreceğini de ekledi. Mulvaney’i kripto para dünyası için gündeme getiren konu ise, onun Bitcoin yanlısı olarak tanınması ve kripto para birimlerine karşı olan iyimser yaklaşımı olarak belirtilebilir.

Bitcoin İçin İyi Haber

Mulvaney daha önce blockchain teknolojileri ve kripto para birimlerinin büyüyen etkileri için bir parti yönetim kurulu toplantısına önderlik etmiş ve sektör onun ismini ilk olarak o zaman duymuştu. Mulvaney konu hakkında daha önce şu açıklamalarda bulundu:

”Blockchain teknolojisinin finansal hizmet endüstrisini, ABD ekonomisini ve hükümet hizmetlerinin verilme şeklini tamamen değiştirecek potansiyeli var ve ben bu girişime katılmaktan dolayı gurur duyuyorum.”

Başkan Trump daha önce de geçtiğimiz Eylül ayında Elad Roisman‘ı SEC Komisyon üyesi olarak atamıştı ki kendisi de bir Bitcoin ve kripto para taraftarı olarak bilinmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment