Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Batmış Kripto Para Platformunun Borçlar İçin Planı: Yeni Altcoin Çıkarabilir!

İflas eden kripto kredi platformu Celsius (CEL), alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için yeni bir kripto para birimi piyasaya sürebilir.

Bloomberg’in 24 Ocak’ta yayınladığı bir habere göre iflas eden Celsius salı günü görülen mahkemede, alacaklılara borçlarını geri ödeyebilmek için yeni bir altcoin çıkarma planlarından bahsetti.

Haberde, Celsius’un avukatı Ross M. Kwasteniet‘in, şirketin alacaklılarına nasıl ödeme yapacağı konusunda mahkemeyle müzakere halinde olduğu ifade edildi. Bu müzakerenin bir parçası olarak gündeme gelen yeni kurtarma token’ı çıkarma planının detayları henüz netlik kazanmadı.

Söz konusu borcu ödemek için sunulan bu teklif alacaklılar ve mahkeme tarafından onaylanması durumunda, yeniden düzenlenen şirket ödeme planının bir parçası olarak alacaklılara yeni çıkarılacak altcoin’den verecek. Raporda, planın ayrıntılarının bu hafta içinde mahkemeye sunulacağı belirtildi.

Öte yandan dava sürecini yakından takip eden CelsiusFacts lakaplı Twitter kullanıcısı, söz konusu planın ayrıntılarını “bulduğunu” öne sürdü. Anonim kullanıcı tarafından ortaya atılan iddiaya göre eğer bir alacaklının 7.500 dolar veya daha az borcu varsa bunu herhangi bir kısıtlamaya tabi tutulmadan çekebilecek. Öte yandan alacaklı tutar 7.500 doları aşıyorsa kalan kısım Celsius tarafından piyasaya sürülecek yeni token ile karşılanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!