Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bazı Binance İşlemlerinde Gecikme Yaşanabilir

Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsada görülen yoğun trafik nedeniyle bazı işlemlerde gecikme yaşandığını açıkladı.

Kripto para piyasasında şubat ayının ilk gününde 160 milyar dolarlık ticaret hacmi kaydedildi. Bunun 21.6 milyar dolarlık kısmını tek başına üstlenen Binance, bazı teknik aksaklıklar yaşamaya başladı.

‘İşlemlerde gecikme yaşanıyor’

Binance CEO’su Changpeng Zhao, saat 14:00 sularında bir duyuru yayınladı ve borsanın bazı istatistiklerinde “tüm zamanların rekorunun kırıldığını” söyledi. Zhao bunun kullanıcı sayısıyla mı, işlem sayısıyla mı veya başka bir gösterge ile mi ilgili olduğunu açıklamadı.

Zhao aradan bir saat geçtikten sonra “Ölçekleme çalışmalarına rağmen bazı sorunlar yaşanıyor. Bazı işlemlerin ve hesap bilgilerinin güncellenmesinde senkronizasyon sorunu olabilir. Ekibimiz ilgileniyor.” açıklamasını yaptı.

binance-changpeng-zhao-kripto-para-borsa

Ocak ayının sonunda bakım yapıldı

Kripto para devi, 29 Ocak günü yaşanan teknik sorun nedeniyle para çekme işlemlerine ara vermek zorunda kaldı. Binance yönetimi, iki saatten uzun süren çalışmaların ardından sorunu gidermeyi başardı ve işlemler yeniden açıldı.

30 Ocak gününe gelindiğinde borsanın eşten-eşe işlemlerinde (P2P) bazı sorunlar tespit edildi. Sorun yaklaşık 10 dakika içerisinde giderildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!