Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bermuda Hükümeti ICO’lar İçin Yeni Düzenlemeler Hazırladı

Bermuda Maliye Bakanı David Burt, Bermuda meclisinde yaptığı konuşmada ICO’lar için yeni düzenlemeler uygulanacağı duyurdu. Bakan Burt tarafından sunulan yeni düzenlemelerde ICO projelerinin proje hakkında hangi bilgileri kamuyla paylaşması gerektiği, ICO yürütmeyi düşünen şirketlerin hangi yasalara uymaları gerektiği açıkça belirtiliyor.

Bermuda Parlamentosu’na konuşan Burt, ICO projelerinin belli başlı bilgileri kamuyla paylaşmaları gerektiğini söyledi. Bu bilgilerden biri de proje ekibine dahil olan isimlerin tam bir listesi. Bermuda’da ICO yürütmek isteyen projeler, ekiplerinde yer alan isimleri kamuyla paylaşmak zorunda kalacaklar. ICO projelerinin proje hakkında genel bir inceleme yayınlaması, projenin en önemli yanlarını vurgulaması, kime hitap ettiğini açıklaması, ne kadar para toplamayı hedeflediğini duyurması, yazılımıyla ilgili detayları ve Blockchain özelliklerini de paylaşması gerekecek.

Bermuda’da şu anda para aklama ve terörizm finansmanı gibi alanlarla mücadele etmek için belli başlı yasalar var. ICO’larla ilgili getirilen bu yeni düzenlemeler ise bu yazın sununda tamamen hazır olacak ve mevcut yasalara takviye niteliğinde olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment