Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bermuda ICO Dostu Düzenlemeler Yapıyor

ICO düzenleyenlerin, projeleri hakkında yeterli, doğru ve dengeli bilgi sağlamaları gerekecek

Geçtiğimiz cuma yapılan açıklamaya göre Bermuda hükümeti ICO’ları resmi olarak yasallaştırmak için bir yasa tasarısı düzenliyor.

Bermuda’nın finans başkanı David Burt, ülkesinin “Fintech alanında ilk kez ICO’ları özellikle düzenleyen bir lider olacağını” söyledi.

Sunulan yasa değişiklikleri, düzenleme alanında sektör için açıklık oluşturup, adanın yetki alanına yeni yatırımcıları sokmayı amaçlıyor.

Atlantik Millet Meclisi‘nin, bu ölçülü yaklaşımı benimseyen teklif için oy kullanması bekleniyor. Olumlu bir oy alındıktan sonra, şirketler hükümetle birlikte ICO’larını kayıt ettirebilecek.

Kripto yatırım faaliyetlerinde tanıtım, satış ve dağıtımı düzenlemeyi amaçlayan bu yasa taslağı, ayrıca alıcının haklarını güvence altına alan ve herhangi bir ICO’ya halkın katılımı konusunda bilinçli kararlar vermesine yardım eden bilgilendirme kuralları belirliyor.

Önerilen değişikliklerin yürürlüğe girmesiyle birlikte, ICO verenler sınırlı ticari faaliyetleri hakkında yeterli, doğru ve dengeli bilgi vermek zorunda olacaklar. Aynı zamanda işlemlere başlamadan önce ülkenin düzenleyicisinden onay almaları gerekecek.

Yeni Gelir Kaynağı

Burt ayrıca, bu yeni gelişimin yeni patlayıcı bir gelir kaynağı olmasını umduğunu söyledi. Startup’ları da bu projelerinin kısıtlayıcı düzenlemelere tabii olmayacağına temin etti.

Bu yeni düzenlemeler, açıkça dünya çapında düzenleyiciler tarafından yoğun inceleme gören ve işlerini daha hoşgörülü yerlere taşımak isteyen kripto para girişimcilerinin ilgisini çekmek için yapılmış.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment