Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bildiğiniz Kripto Para Ekiplerini Unutun: Karşınızda Oldukça Eğlenceli Dogecoin Ekibi

Kabul edin ki, siz de orada olmak isterdiniz. Dans partileri, rap şovları ve diğer türlü değişik etkinliklerin hepsine, kripto para Dogecoin’in arkasındaki şirket sahip ve bu topluluğun yaptığı çok önemli bir şey daha var ki o da, kripto para fiyatlarında yaşanan düşüşlere rağmen sakinliklerini korumaları ve olaya biraz gelenek dışı yaklaşıp, bunu kafaya takmamaları.

Fiyatlar düşse de piyasa çakılsa da, Dogecoin ekibinin yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmuyor ve kötü dönemlerde insanlar genelde kripto paralardan başka şeyler konuşmaya çalışıyor. Dogecoin kurucularından Jackson Palmer da, attığı bir tweette bunu doğrularken şunları yazdı:

https://twitter.com/ummjackson/status/1010391750215692288

”Vancouver’da Dogecoin’eyim ve kimse piyasaların düşüşünden bahsetmiyor. Bu çok eğlenceli.”

Dogecoin’in düzenlediği dört günlük kripto para kültürünün sosyal katmanı isimli etkinlik de Vancouver’da gerçekleşti. Bu düzenlenen panel gerek sosyal medyadaki izleyeciler tarafından gerekse de etkinlik katılımcıları tarafından bir hayli pozitif olarak karşılanırken hemen herkes, etkinliğe methiyeler dizdi.

Sponsorların ilgisinden tutun da, katılamayanların kahrına; kripto para sosyal medyasına damga vuran etkinlik çok olumlu geri dönüşler alırken etkinliğe katılan 200’den fazla kişi hem stres attı, hem nefeslendi hem de bolca eğlendi. Özellikle hacklenme haberleri, hep tartışma yaratan forklar, ayı piyasası vs. vs. derken, Dogecon’un bu etkinliği gerçekten de insanlara ilaç gibi geldi. Öyle ki bazıları bu etkinliği Consensus’dan bile büyük bir etkinlik olarak tanımladı.

Dogecon’un Arkasındaki Koin

Bu etkinlik aslında önemli bir şeyi daha gösteriyordu ki o da, Dogecoin projesinin halen ciddi bir ilgi çektiği ve insanların burada neler olup bittiğini merak etmesiydi. Son veriler, Dogecoin’in sektörün en büyük dördüncü kripto parası Bitcoin Cash’i geride bıraktığını ortaya koyarken, şu aşamada işlem hacmine göre Coin Market Cap verilerince 40. sırada yer alan Dogecoin için bu şüphesiz büyük bir gelişmeydi.

Dogecoin, her zaman Bitcoin ve diğer kripto paralara rakip olmaya çalışmaktan çok, genelde topluluğu ile ilgili şeylere merak saldı. Kavgadan ve rekabetten ayırdıkları zamanla da viral capsler yaptılar, blok zamanlarını hızlandırırdılar ve teknik detaylara indiler. KRipto para elbette ki çeşitli iddialar ve dolandırıcılık süreçlerinden dolayı zor günler geçirdi.

Dogecoin ilk kurulduğunda sektöre yeni gelen yatırımcılar için bir durak oldu ve bunun altında yatan şey de, hiç şüphesiz çok daha ciddi ve sıkıcı Bitcoin topluluğundan sıkılan insanların burayı tercih etmesi oldu.

Kripto paraların sıkıcı ve sert doğasından bunalan insanlar için umut olan Dogecoin ekibinin ne başardığını, şu tweet ile sizlere gösterelim ve bu büyük eğlence ekibini de yaptıklarından ötürü tebrik edelim:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment