Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bill Barhydt: Bitcoin Dünyadaki En İyi Yatırım Fırsatı

Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, Twitter’da önemli bir Bitcoin açıklaması yaptı. Barhydt, Bitcoin için dünyanın en iyi yatırım fırsatı olduğunu söyleyerek yatırım portföyünün %50’sini Bitcoin’e ayırdığını duyurdu.

Kripto para borsası Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, Money Talks programında Bitcoin ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Nakit paranın her geçen gün değersizleşeceğini öne süren CEO, Bitcoin arzına vurgu yaparak altından daha nadir bir varlık olduğunu söyledi. Bill Barhydt’ın yatırım portföyünün %50’sini Bitcoin’e ayıracağını duyurması, aktarılanlara göre Bitcoin’in yükselişini pekiştiren bir durum.

Barhydt neden Bitcoin’i seçti?

Bill Barhydt, Money Talks yayınında 3 temel nedenden ötürü yatırımlarının yarısını Bitcoin’e yaptığını açıkladı. Açıklamalarını Twitter’da şu şekilde özetledi:

Bitcoin’in şu anda dünyadaki en iyi yatırım fırsatı olduğuna inanıyorum. Buna inanmamın üç sebebi var:

1.Bitcoin’deki bullish eğilimimin temel sebebi Bitcoin’in temel özelliklerine dayanıyor: 21 milyon arz, yüksek düzeyde merkeziyetsizlik, sonsuz para akışı, daha iyi gizlilik seçenekleri.

2.Teknik nedenler: Real Vision aracılığıyla BTC aylık/günlük grafiğine regresyonla baktığımızda 1 milyon dolar BTC’ye doğru ilerlediğini görüyoruz. Ayrıca halving sonrası yükselen fiyat, bir önceki halving dönemini yansıtıyor gibi görünüyor. Yani kısa ve uzun vadede bullish sinyaller var.Bill-Barhydt-bitcoin3.Piyasa duyarlılığı: 2 yıllık Google grafiği bize insanların henüz Bitcoin’e yeterince ilgi göstermediğini söylüyor. Bu da bullish bir gösterge.

Barhydt’e göre, sonuç olarak Bitcoin bugün dünyadaki en iyi yatırım fırsatı ve gelecekte karşılaşılabilecek her durumda da en iyi korunma aracı. Money Talks’un sonlarında Barhydt, Bitcoin’in gördüğü en iyi para birimi olduğunu ancak mükemmel olmadığının altını çizerek kripto para birimleri arasında görülecek artan rekabetin bu piyasayı çok daha iyi hale getireceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!