Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bill Pulte: “Wall Street Bitcoin’i Benimsemeye Başladı”

Ünlü milyarder Bill Pulte, Bitcoin ve Wall Street ile ilgili bir gönderi paylaştı. Pulte, gönderisinde Wall Street’in Bitcoin’i nihayet benimsemeye başladığını söyledi.

Ünlü milyarder ve hayırsever Bill Pulte, Twitter’da Wall Street ve Bitcoin hakkında bir paylaşım yaptı. Bill Pulte, Bitcoin’i benimsemeye başlayan Wall Street için “geç olsun güç olmasın” yorumunda bulundu.

Ünlü milyarder Bitcoin kullanımının artmasını istiyor

U.Today’den Alex Dovbnya’nın paylaştığı yazıda, milyarder Bill Pulte’un Bitcoin’in kurumsal benimsenme oranının yükselişe geçtiğini fark ettiği belirtildi. Hayırseverliğiyle tanınan Pulte, 2019 Aralık ayında 11 adet Bitcoin aldığını ve bir hayırsever olarak Bitcoin’in kullanımını artırmak istediğini duyurmuştu. Milyarderin Bitcoin’e olan ilgisinde görülen artış, mayıs ayında paylaştığı bir tweette de açık bir şekilde görüldü. Pulte, 13 Mayıs tarihli gönderisinde şunları söylemişti:

“İşte göz kulak olmak isteyeceğiniz 3 şey:

1) Bitcoin

2) Altın

3) Gümüş”

Pulte, temmuz ayında yine Twitter üzerinde kullanıcılara CashApp üzerinden Bitcoin alabilmeleri için para göndereceğini söylemişti. Pulte’un 10 Temmuz’da paylaştığı gönderiye 14 binin üzerinde beğeni ve 6 binin üzerinde yorum geldi. Milyarder, Bitcoin’in gelecekte çok daha yüksek olacağını söyleyerek vereceği paranın Bitcoin’e yatırılmasını istediğini belirtti.

Alex Dovbnya’nın yazısına göre Pulte, Bitcoin’in banka kullanmayan kişiler için büyük bir yardımcı görev üstelenebileceğine inanıyor ve bu nedenle de Bitcoin’in benimsenmesini teşvik etmeye çalışıyor. Ünlü milyarder, Bitcoin’in benimsenmesiyle ilgili 27 Ekim tarihinde şunları dile getirdi:

“Bitcoin nihayet sevgi ve ilgiyi kendisine çekmeyi başardı. Sizler de bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Bitcoin, çok çok uzun bir süre etrafımızda olacak!”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!