Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 2 Altcoin’e Ait Bazı İşlem Çiftlerini Vadeli İşlemlerden Delist Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2 altcoin’e ait bazı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 20 Mart Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada, Terra (LUNA) ve Internet Computer’a (ICP) ait Binance USD (BUSD) marjlı işlem çiftlerini vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ bugün saat 12.00’de belirtilen altcoin pariteleri için bütün açık pozisyonları kapatacak ve kaldıraç düzenlemesi yapacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bu iki kripto para biriminin BUSD paritelerini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD pariteleri bulunmayan LUNA ve ICP, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, söz konusu varlıkların platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre LUNA son 24 saatlik periyotta %0,4 düşüşle 1,47 dolardan, ICP %0,4 artışla 5,41 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!