Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Token Çıkarma Planı İç Savaşa Dönüştü: Önde Gelen DeFi Analitik Platformu Forklandı!

Piyasanın önde gelen merkeziyetsiz finans (DeFi) analitik platformu DefiLlama, token çıkarma planları kapsamında yaşanan iç savaş sonucunda bazı geliştiriciler tarafından forklandı.

DefiLIama büyük bir iç savaş yaşıyor. Platform, kurucu Charlie Watkins‘in maddi süreci yönetmek ve projenin sürdürebilirliğini sağlamak için token çıkarma planlarına sert bir şekilde karşı çıkan bazı geliştiriciler tarafından forklandı.

“0xngmi” adlı bir geliştirici, yönetici kadronun projeyi düşmanca ele geçirdiğini ve topluluğu temsil etmeyen bir token fikrini dayattığını öne sürdü. Bu token fikriyle ilişkilendirilmek istemediklerini vurgulayan geliştirici, ekipte kendisi gibi düşünen başkaları da olduğunu da belirtirken sadık kullanıcıları “llama.fi” sitesini kullanmaya davet etti. Bu durum ile platform adeta forklanmış oldu.

DefiLlama’nın ana şirketi Llama Corp, 0xngmi’nin eylemlerinin konudan bağımsız olduğunu öne sürerek düşmanca bir devralmanın söz konusu olmadığını iddia etti:

0xngmi’nin eylemleri üzüntü vericidir. Olayları özel ve dostane bir şekilde çözmeyi umuyoruz.

DefiLIama’nın en eski geliştiricilerinden biri olan Andre Cronje, kurucu Charlie Watkins adına savunmada bulunduğu yakın tarihli bir paylaşımda, dikkat çeken ifadelere yer verdi:

Faturaları ödemezken ideolojik olmak kolay. Charlie yıllardır tüm DefiLlama masraflarını cebinden karşılıyor, ucuz değil. Herkesin yaptığı her şeye sırt çevirmesini izlemek iğrenç. Kanamayı durdurmaya çalışması açgözlülük değil, sürdürülebilirliktir. Bakalım onun “bedava parası” olmadan ne kadar dayanacaklar. Çok yakında platforma reklam ekleyecekler ve bir token piyasaya sürecekler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!