Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 25x Kaldıraçlı Yeni Futbol Token’ını Duyurdu: Fan Tokenlar Yükselişe Geçti

Dünyanın en büyük borsası Binance, “Binance Futbol Fan Token” endeksi isimli yeni vadeli işlem paritesinin yarından itibaren kullanıcılara sunulacağını duyurdu.

Binance tarafından 31 Ağustos tarihinde yapılan açıklamaya göre, borsada listeli belirli fan tokenları kapsayan tek bir vadeli işlem paritesinin 1 Eylül tarihinden itibaren piyasalara sürüleceği belirtildi. FOOTBALL/USDT vadeli işlem paritesi olarak piyasalardaki yerini alacak olan bu işlem çifti, listeli belirli fan tokenların piyasa değerine endekslenmiş bir şekilde konumlandırılacak.

Bu yeni işlem çifti ile birlikte, Binance Spot piyasasında listeli SANTOS/USDT, PORTO/USDT, LAZIO/USDT benzeri toplamda 10 farklı fan token’ın gerçek zamanlı fiyatlarının ağırlıklı ortalamalarını kullanan bir formülle hesaplanması ve FOOTBALL/USDT cinsinde işlem imkanı sunması amaçlanıyor. 25x‘e varan kaldıraç seçeneği ile sunulacak bu yeni vadeli işlem paritesinin Türkiye saati ile 1 Eylül sabah 06:00 da listeleneceği biliniyor.

Borsa tarafından yapılan söz konusu açıklamanın ardından Binance’de listeli fan tokenlarda %30‘a varan yükselişler gözlendi. LAZIO/USDT paritesi %31 civarında yükseliş ile 7,81 dolara ulaşırken, PORTO/USDT yazının kaleme alındığı esnada %24‘lük bir artış ile 7,06 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!