Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e 300 Milyon Dolarlık USDT Gönderildi

Tether kısa süre önce Binance’e 300 milyon dolar değerinde USDT gönderdi.

Whale Alert tarafından paylaşılan bilgiye göre Tether, Binance’e epey yüklü miktarda USDT gönderdi. Bu işlemin amacının ise Ethereum ağına geçiş yapmak olduğu düşünülüyor.

Ethereum’a Geçiş

Tether bir süredir OMNI tabanlı tokenlarını Ethereum ağına geçirmeye çalışıyor. Şirket bu yüzden zaman zaman yüklü miktarlarda tokenı borsalar aracılığıyla Ethereum ağına aktarıyor.

Tether tarafından yapılan açıklamaya göre 300 milyon dolarlık bu işlem de bu yüzden yapıldı. Binance’e gönderilen bu tokenlar bundan böyle Ethereum ağı üzerinden aktarılacaklar.

Ethereum’a Baskı

Tether’ın Ethereum ağını kullanmaya başlaması Ethereum için genel olarak olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Ancak Ethereum’un kapasitesinin neredeyse tamamen dolmak üzere olduğunu unutmamak gerekiyor.

Şu anki verilere göre Ethereum kapasitesinin yüzde 93’ü tamamen dolmuş durumda. Bu da ağda yeni projeler için yalnızca yüzde 7’lik bir alan kaldığı anlamına geliyor.

Tether gibi büyük projelerin Ethereum’a geçmesi, ağın çok daha ağır bir yük altında kalması anlamına geliyor. Ethereum geliştiricileri ise bu süreci olabildiğince hassas bir şekilde yönetmeye çalışıyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment