Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 5 Yeni İşlem Çiftini Listeliyor: TRY Desteği

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yarından itibaren 5 yeni işlem çiftini listeleyeceğini açıkladı.

Binance, 25 Ağustos Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada 5 yeni işlem çifti için platforma destek ekleyeceğini duyurdu.

Duyuruya göre yatırımcılar, Türkiye saatiyle yarın 11:00‘dan itibaren ANKR/TRY, ARK/BUSD, BETH/BUSD, LOOM/BUSD ve SNM/BUSD işlem çiftleri ile alım-satım işlemlerine başlayabilecek.

Halihazırda ANKR için USDT, BUSD, BTC, USD; ARK için BTC; BETH için ETH; LOOM için BTC, ETH; SNM için BTC paritelerini bünyesinde barındıran Binance, platforma ekleyeceği yeni işlem çiftleri ile kullanıcılarına çok yönlü alım-satım imkanı tanıyacak.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda ANKR son 24 saatlik periyotta %11 artışla 0,040 dolar seviyelerinden, ARK %5 artış ile 0,45 dolar seviyelerinden, BETH %4,6 artışla 1,639 dolar seviyelerinden, LOOM %16 artışla 0,051 dolar seviyelerinden ve SNM %70 artış ile 0,20 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!