Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Academy, Product Hunt’ta İlk Üçte Yer Alıyor

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’in kripto para ve Blockchain ile ilgili olarak eğitici içerikler kaleme aldığı platform olan Binance Akademi, büyümeye devam ediyor. Y Combinator destekli Product Hunt, Binance Academy’i yaptığı listede ilk üçe aldı.

2013’te kurulan ve ana akım müşterilerin hizmet alabileceği içerikleri ve ürünleri tanıtan bir platform olan Product Hunt, kripto para sektörü ile ilgili diğer firmalara da listesinde yer verirken, bu alanda zirve Binance’in oldu. Robinhood’un trading araçları ve Earn.com’un pasif gelir hesaplayıcısı da, listede yer alan diğer ürünler oldu.

Geride bıraktığımız yılın Aralık ayında kurulan Binance Academy, temel olarak kripto para sektöründe yer alan ve çeşitli düzeyde bilgi düzeyleri olan kişilere yönelik temel bilgileri içeren ürünler hazırlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Binance’in Baş Büyüme Sorumlusu Ted Lin, eğitimin kendileri açısından çok kritik olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Eğitim, bizim kripto para ve Blockchain kullanımında en fazla dikkat ettiğimiz alanlardan birisi. Binance Academy ile birlikte bu noktada tarafsız, kaliteli ve öğretici içerikler yayınlamak ve bu alanda kullanıcılarımızın bilgi seviyesini arttırmak istiyoruz.”

Binance son dönemde Binance Academy’e ek olarak çıkardığı diğer platformlar ile gelişimine tam gaz devam ediyor. Örneğin Binance’in merkezi olmayan borsa uygulaması Binance Chain, bu hafta içinde beta sürümüne başlayarak hayatına start vermiş olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment