Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Açıkladı: Chainlink (LINK) ve Cardano (ADA) İçin Kaldıraçlı İşlemler Geliyor

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası olan Binance, Chainlink ve Cardano kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru yayınladı.

Chainlink ve Cardano geçtiğimiz son birkaç haftaya damgasını vuran kripto paralardan oldular. Cardano (ADA) özellikle Shelley hard forkuyla ilgili yapılan duyuruların ardından yükselişe geçti, Chainlink ise zaten bir haftada  iki kat değer kazandırarak sektöre damgasını vurdu.

Binance Desteği

Binance ekibi bugün öğlen saatlerinde bir duyuru yayınlayarak Cardano’nun ve Chainlink’in borsaya ekleneceğini açıkladı. Kripto para yatırımcıları bundan böyle Binance’te Cardano ve Chainlink ile kaldıraçlı işlem yapabilecekler.

Borsanın yaptığı açıklamalara göre kullanıcılar 16 Temmuz TSİ 11:00’den itibaren ADAUP, ADADOWN, LINKUP ve LINKDOWN ile işlem yapabilecekler. Bu pozisyonlar için açılacak olan işlem çiftleri ise ADAUP/USDT, ADADOWN/USDT, LINKUP/USDT ve LINKDOWN/USDT şeklinde olacak.

Yatırımcılar bu yeni işlem çiftlerini kullanarak ADAUP veya LINKUP üzerinden pozisyon alıp ADA ve/veya LINK değer kazandıkça para kazanabilecekler. Buna karşıt olarak ADADOWN ve/veya LINKDOWN üstünden pozisyon alan yatırımcılar bu kripto paralar değer kaybettikçe para kazanacaklar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment