Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta Yatırımcı Brandt’ten Chainlink (LINK) Yorumu: “Çok Güzel”

Geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde inanılmaz bir performans sergileyen Chainlink’e şimdi de Peter Brandt’ten övgü geldi.

Chainlink (LINK) bundan yalnız bir ay öncesine kadar 3.70 dolar seviyelerinde seyrediyordu. Fakat son birkaç hafta içerisinde yaşanan gelişmeler LINK fiyatının 8 dolara kadar fırlamasına yol açtı. Böylece LINK yatırımcıları sadece bir ay içerisinde paralarını ikiye katlamış oldular.

1 aylık LINK grafiği, Coingecko

Gitgide Popülerleşiyor

Aave Oracle gibi lending platformlarında da kullanılan Chainlink gitgide daha fazla kişi tarafından tanınmaya ve kullanılmaya başladı. Bunun etkilerini aslında Google’da Chainlink için yapılan aramalara baktığımızda bariz bir şekilde görebiliyoruz.

Dün paylaştığımız bir yazıda da belirttiğimiz üzere Chainlink’in fiyatının artmasıyla birlikte Google’daki aramaların sayısı da artmaya başladı. Son haftalarda birçok yatırımcının yüzünü güldüren LINK görünüşe göre yeni yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Google’daki Chainlink trendi

Usta Yatırımcıdan Övgüler

Yatırım dünyasının ünlü isimlerinden Peter Brandt kısa süre önce Chainlink ile ilgili bir yorum yaparak LINK’in performansını övdü. Özellikle Bob Loukas’a, yani LINK’in bu tarz bir artış yaşayabileceğini önceden tahmin eden analiste atıfta bulunan Brandt, LINK’in son haftalarda çok “güzel” bir grafik çizdiğini söylüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment