Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in ALGO, LINK, XRP ve XTZ Duyurusu Fiyatlara Yansır mı?

Kripto para dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase toplu bir listeleme duyurusu yaptı.

Geçtiğimiz gün OKEx’in dört tane farklı DeFi (merkezsiz finans) projesini listelediğinden bahsettik. Bunun yanı sıra bugün Binance’in Chainlink ve Cardano için kaldıraçlı işlem desteği sunacağını da aktardık. Şimdi buna benzer bir hamle de Coinbase Pro’dan geldi.

Toplu Listeleme

Coinbase Pro ekibi bugün Twitter üzerinden bir duyuru yayınladı ve özellikle Algorand, Chainlink, XRP ve XTZ kullanıcılarını sevindirebilecek bir açıklama yaptı.

Sosyal medyada yer alan bu duyuruya göre Coinbase Pro kullanıcıları 21 Temmuz tarihinden itibaren aşağıda listelediğimiz şu paritelerle işlem yapabilecekler:

  • ALGO-EUR
  • ALGO-GBP
  • LINK-EUR
  • LINK-GBP
  • XRP-GBP
  • XTZ-EUR
  • XTZ-GBP

Coinbase Pro’nun duyurusuna göre kullanıcılar başlangıç aşamasında kısıtlı derecede işlem yapabilecekler. Fakat Coinbase yatırımcılardan iyi bir dönüş alınır ve borsa içerisinde herhangi bir sorun yaşamazsa bu kripto paraları Coinbase Pro’ya tamamen ekleyecek.

Fiyatı Etkiler mi?

Coinbase ekibinin attığı bu adım yukarıdaki kripto paraların fiyatlarını etkileyecek mi etkilemeyecek mi elbette bilemiyoruz. Fakat Coinbase Pro’da listelenen kripto paralar zaman içerisinde ciddi miktarda değer kazanabiliyorlar.

Bunun bir örneğini geçtiğimiz haftalarda Compound’da (COMP) görmüştük. Coinbase ekibi 23 Haziran tarihinde bir duyuru yayınlayıp COMP’un Coinbase Pro’ya ekleyeceğini açıklamış, COMP fiyatı bu duyuruyla birlikte adeta uçuşa geçmişti.

Compound’un 16-24 Haziran tarihlerindeki grafiği
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment