Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Açıkladı: Kyber Network İçin Staking Desteği Geliyor!

Binance kullanıcıları bundan böyle borsada Kyber Network ile staking yapabilecekler.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, staking yapan kripto para yatırımcılarını sevindirecek yeni bir karar aldı. Kyber Network’ün Kyber Swap özelliğiyle kolayca Ethereum işlemi yapabilen kullanıcılar Kyber Network’ü artık staking için de kullanabilecekler.

Yarın Başlıyor

Binance’in yayınladığı duyuruya göre Kyber Network kullanıcıları yarından itibaren staking yapmaya başlayabilecekler. Borsa bu tarihten itibaren kullanıcıların hesaplarında bulunan Kyber Network (KNC) miktarını tespit etmeye başlayacak.

Kullanıcılar hesaplarında bulunan Kyber Network miktarı üstünden para kazanabilecekler. Binance’in paylaştığı bilgilere göre bir kullanıcının stakingden ne kadar para kazanacağı, Binance’in staking için kullanılan KNC’lerden aldığı toplam ödül miktarının o kullanıcının sahip olduğu KNC ‘oranına’ çarpılmasıyla belirlenecek. Sizin KNC oranınınız ise Binance kullanıcılarının sahip oldukları ortalama KNC miktarının, Binance tarafından staking amacıyla kullanılan toplam KNC miktarına bölünmesiyle bulunacak.

Binance’in destekleyeceği bu yeni staking programına katılabilmek ve tabiri caizse pasif bir şekilde gelir elde edebilmek için hesabınızda en az 1 adet KNC bulunması gerekiyor. İlk olarak 31 Temmuz tarihinde hesaplanacak olan KNC ödüllerinin dağıtımı her ayın 20’sinden önce tamamlanmış olacak.

100 Bin KNC Ödülü

Binance ve Kyber Network kullanıcılarını sevindirecek başka bir haber daha var. Kyber Network, Binance’in staking hizmeti sunmaya başlamasını kutlamak için toplamda 100 bin dolarlık KNC tokenını hibe etti.

Binance tarafından yapılan açıklamalara göre Kyber Network’ün verdiği bu ödül, platformda ilk üç ay boyunca staking yapan kullanıcılara bonus ödül olarak dağıtılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment