Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CNBC Analistinden İlginç Bitcoin ve Tesla Benzetmesi

CNBC’nin finans uzmanlarından birisi olan Douglas Boneparth, yakın zamanda yaptığı bir açıklamasında Bitcoin yatırımcıları ile Tesla yatırımcıları arasında bir benzerlik saptadığını ifade etti. Bilindiği üzere lider kripto para birimi 2017 yılının Aralık ayında tam anlamıyla FOMO dönemine girmiş ve 20.000 dolarla rekor kırmıştı.

O tarihlerde FOMO’ya kapılıp 20.000 dolardan bile Bitcoin alanların oldu. Tahmin edileceği üzere bu yatırımcılar daha sonra bir hayli pişman oldu. Boneparth ise şu an benzer bir durumun Tesla yatırımcıları ve TSLA hisseleri için geçerli olduğunu düşünüyor. Tesla’nın değeri tam anlamıyla rekor kırdı ve Boneparth 1.700 dolardan TSLA satın alanların FOMO’ya kapılan Bitcoin yatırımcılarının yaptığı hataya düştüğünü vurgulamakta.

TSLA ve BTC Yatırımcıları Arasında İlginç Benzerlik

Bonaparth, Beyond Meat hisselerini 235 dolardan, Bitcoin’i 20.000 dolardan, Nikola hisselerini 75 dolardan ve Tesla hisselerini 1.700 dolardan alan kişilerin aynı olabileceğini vurgulayarak aslında TSLA için FOMO’nun bitiş noktasına gelmiş olabileceğimizi ifade etti.

TSLA 1.700 dolara kadar ulaştıktan sonra sert bir düşüş yaşamıştı ve basın saati itibariyle 1.497 Dolar seviyesine kadar geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment