Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Arjantin Milli Futbol Takımına ve Arjantin Profesyonel Futbol Ligine Sponsor Oldu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile yaptığı anlaşmayla Arjantin milli futbol takımının ana sponsoru ve Arjantin profesyonel futbol liginin isim sponsoru olacağını duyurdu.

Binance, resmi web sitesi üzerinden 24 Ocak tarihinde yaptığı açıklamada Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile anlaşma imzaladığını duyurdu. Anlaşmaya göre şirket, 5 yıllık süre boyunca Arjantin milli futbol takımının global ana sponsoru ve Arjantin profesyonel futbol liginin isim sponsoru olacak. Anlaşma ayrıca kısa süre içinde piyasaya sürülmesi hedeflenen bir AFA resmi fan token‘ını içeriyor. Açıklamada bunun bir dönüm noktası olduğunu belirten Binance, bu anlaşma ile ilk defa dünya çapında bir milli futbol takımına sponsor oldu.

Binance Latin Amerika direktörü Maximiliano Hinz konu ile ilgili;

Futbol ve kripto para birimleri Arjantin’de hayattır. Bu yüzden Binance’in Arjantin Futbol Federasyonu ile ortak olması mantıklı. Bu anlaşma ile Arjantin futbolunu her düzeyde desteklemeyi ayrıca Binance’i, kripto dünyasını, blockchain’i ülke ve dünya futbolundaki taraftarlara tanıtmayı umuyoruz.

açıklamalarında bulundu.

AFA’nın ticari ve pazarlama müdürü Leandro Petersen ise;

Binance ile yaptığımız stratejik anlaşma belirlediğimiz tüm hedefleri karşılıyor. AFA ve Profesyonel Lig kulüpleri için ekonomik önem taşıyan anlaşma ayrıca bizi dünya çapında yeni AFA dijital varlıkları elde edebilecek milyonlarca taraftara ulaştıracak.

ifadelerine yer verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!